Som una entitat dedicada a oferir serveis de formació per facilitar la inserció laboral i la millora contínua de diferents col.lectius. Des de 1987 la Fundació Inform és titular del Programa SEFED (Simulació d'Empreses amb Finalitats Educatives), el qual utilitza la metodologia de la simulació d'empreses com a eix formatiu per formar persones de diferents col.lectius. També som responsables de la Xarxa SEFED a l'Estat espanyol amb 310 empreses simulades en funcionament durant el curs escolar 2015-2016, i de la representació internacional d'aquesta Xarxa SEFED a la Xarxa Internacional d'Empreses Simulades Europen-Pen International des del 1997.

La Fundació Inform signa convenis de col·laboració amb totes les organitzacions i/o institucions interessades en aplicar la metodologia de la simulació d'empreses SEFED en el seu àmbit i àrea d'actuació. 

La Fundació Inform té el certificat de qualitat UNE-EN ISO 9001-2000 des de juliol de 2002 i la certificació SGE21. Treballem amb un sistema de gestió ètica i socialment responsable. Podeu consultar el nostre Codi ètic i la Política de gestió.

           

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

Documents adjunts